Caffe aparati

» Leagel

Leagel

Polugotovi proizvodi i sastojci za sladolede i kolače

Superiorni kvalitet za proizvodnju domaćeg sladoleda

Leagel je firma koja se bavi  proizvodnjom sastojaka za sladolede  i kolače, osnovana 1991. od strane G-dina Leardini Tonina, a nedugo zatim, 1994. u posao se uključuje Giovanni Calabro – obojica bivši proizvođači domaćeg sladoleda i veliki stručnjaci ovog sektora. Leagel brend je rezultat njihovog dugogodišnjeg iskustva u slastičarstvu i želje da udruže svoju veliku strast za usavršavanje domaćeg italijanskog sladoleda putem proizvodnje polugotovih sirovina i preparata za sladolede i kolače vrhunskog kvaliteta, tradicionalnog okusa i savremene tehnologije u proizvodnji.

Na planini Titan, nedaleko od Jadranske obale, na granici sa italijansko regijom Emilia Romagna i Marche “izvire“ pogon njihovog prehrambenog asortimana,  danas među najrenomiranijim u Republici san Marino, na površini od 10 000 m2 inovativnosti – gdje svakodnevnom kreativnošću plasira nove proizvode usavršavajući ih poput umjetničkog djela, sa ciljem isporuke visokokvalitetnih-vrhunskih sirovina u ruke iskusnih proizvođača.

Jednostavnost, transparentnost i povjerenje

Tokom dvadeset godina svog postojanja, LEAGEL se plasirao na međunarodnom tržištu zahvaljujući svojoj filozofiji jednostavnosti, transparentnosti i povjerenja u interakciji sa svojim klijentima.

Leagel je sinonim vrhunske kvalitete,  podrške i zadovoljavanja potreba proizvođača sladoleda širom svijeta,  zahvaljujući konstantnom istraživanju i strastvenoj  posvećenosti  jednom od najpoznatijih italijanskih proizvoda – čime se svrstava među istinske ambasadore širenja kulture domaćeg italijanskog sladoleda u svijetu .

U svijetu

Globalno gledano, sladoled je jedan od najvažnijih i najpoznatijih proizvoda koji predstavljaju „made in Italy“ naljepnicu… da budemo jasni; ko ne voli talijanski sladoled bogatog, tradicionalnog okusa? Na svijetu ne postoji niti jeda druga zemlja koja se može pohvaliti „slasticom“ kao što je sladoled; te iz tog razloga Leagel firma se posebno trudi ugoditi i prenijeti svoje iskustvo ostalim zemljama šitom Evrope ali i svijeta, u čemu su i uspjeli.

Njihova osnovna misija jeste proizvesti prepoznatljivi sladoled, tradicionalnog talijanskog okusa na moderan način. Veliku brigu polažu u kontrolu kvalitete svojih ulaznih i izlaznih materijala, higijenskih uslova proizvodnje, stalnom istraživanju i unapređivanju tehnologije u priozvodnji, kao i u kreiranju novih proizvoda koji uvijek moraju zadržati svoj prirodni okus i miris.

Za sve svoje priozvode, bilo da se radi o polugotovim proizvodima za sladoled ili za kolače, uvijek nude vrhunsku edukaciju svojim klijentima širom svijeta, vođenu od strane najboljih majstora. Konstantno su prisutni na svim svjetskim sajmovima slastičarstva, u cilju što bolje prezentacije, ali i komunikacije sa svojim stalnim kljientima, te prikipljanja novih informacija i potreba konzumatora.

Naša firma, Complex d.o.o. Sarajevo, Vam omogućava da ove vrhunske polugotove proizvode, u prahu i pastama, kupite i napravite jedinstvene sladolede i obogatite vaše  kolače okusima po Vašoj želji.

Na našoj stranici PONUDA naći ćete detaljniji opis ponude…


www.leagel.com