Caffe aparati

» Fabbri

Fabbri

„Mnogo je načina da se ispriča priča, a mi smo odučili da u „srce“ svoje stavimo ljude i njihovo iskustvo, jer su glavni likovi Fabbri priče upravo – žena i čovjek, koji su zajedno , pod kraj prošlog stoljeća, napravili kompaniju svjetskog uspjeha i promovisali italijanski brand širom svijeta. Zaštitni znak firme je Amarena- višnja i kvalitet svih ostalih naših proizvoda“

Osnovna vodilja Fabbri brand-a je kvalitet proizvoda, njihovih uposlenika i proizvodnje, koja konstantno prati napredak tehnologije i u skladu s tim inovativnost proizvoda je uvijek prisutna.

Naša firma, Complex d.o.o. Sarajevo s ponosom predstavlja ovaj svjetski poznati brand, koji se bavi proizvodnjom proizvoda za slastičarstvo i bar, a mi predstavljamo ovaj drugi dio.

U daljem opisu možete pronaći sve proizvode za bar: Fabbri sirupe, piree i sosove, Fabbri Amarenu (višnju u sirupu) kao i mini toping od čokolade, te prirodni zaslađivač – agavu.

Barmen proizvodi – već više od stoljeća

Davne 1905 godine, osnivač, Gennaro Fabbri pokreče staru destileriju likera u mjestu Portomaggiore, kod grada Ferrara – Italija i tako otvara „ Prestižnu Destileriju Likera G.Fabbri“, današnju „ Fabbri 1905“, sa sjedištem u gradu Bologna. Fabbri aktuelno vodi već četvrta generacija porodice Fabbri, s tim da je peta generacija već uključena u posao.

Jedna i jedina Amarena –Fabbri Amarena 

Ikona firme je voćka koja daje mogućnost bezbrojnih priprema jedinstvenih a opet  raznovrnih okusa: mitska Amarena Fabbri (višnja) se već stotinu godina priprema po originalnoj tajnoj recepturi supruge osnivača frirme, G-đe Rachele Buriani.Posebnost okusa ovog proizvoda , od tada pa sve do danas, je cijenjena širom svijeta i koristi se kako kao sastojak za mješavine pića i napitaka, pripremu sladoleda tako i za slatke i slane recepte.

Najbolji sastojci u rukama profesionalaca mješanih pića i napitaka.

Mixybar/sirupi – preko 50 okusa koncentrovanih sirupa,visoko aromatičnog ukusa-idealni za koktele, kafe-napitke, granite, smoothie i frappee.

Mixyfruit/pirei- širok asortiman proizvoda sa većom koncentracijom voća- koja u nekim proizvodima sadrži 100%  udjela voća- u praktičnoj ambalaži boce za višekratnu upotrebu. Idealni za: koktele, kafe-napitke, hladne kreme, frapee, jelly koktele, smoothie i sorbete.

Gourmet Sauce/gourmet sosovi- širok asortiman, od preko 30 okusa slatkih sosova za pripremu koktela, kafe – napitaka i jedinstvenih sladoleda, hladnih krema i raznih dezerta.

Gotovo svi proizvodi su bez glutena.

U ponudi imamo proizvode sa certifikatima Halal Italia i Kosher.


Fabbri experience BiH / www.fabbri1905.com